Ønsker du å være med på å ta Norges største meglerhus inn i fremtiden?

Finansbransjen har gjennomgått en enorm digitalisering de senere årene. Kundene har blitt selvbetjente og de ønsker skreddersydde løsninger. Bankene konkurrer ikke lenger bare seg i mellom. Nå må vi også konkurrere med store og små teknologiselskaper på tvers av landegrensene når det gjelder å skape de beste kundeopplevelsene. Derfor må vi jobbe hardt for å ligge i forkant!

DNB Markets Graduate:
DNB Markets er Norges største meglerhus med betydelig internasjonal tilstedeværelse. Vi leter etter kandidater til vårt Graduate program, spesielt innen Fixed Income, Currencies and Commodities (FICC). FICC tilbyr et bredt spekter av tjenester, blant annet risikostyring av valuta, renter og råvarer, megling av obligasjoner/sertifikater, makroanalyse og kredittanalyse.

Som Graduate i DNB Markets deltar du i konsernets Graduate program samtidig som du raskt bygger spesialistkompetanse og får jobbe i et markedsledende ekspertmiljø i Markets. Her vil du fra første dag få utfordrende oppgaver og lære mye underveis. Det første året vil du få delta på et godt faglig og sosialt program sammen med de andre graduatene i DNB. Du vil også få en mentor som skal hjelpe deg i å lykkes i tillegg til støtte fra dyktige arbeidskollegaer.

I løpet av det ettårige Graduate programmet får du:

  • En spennende og lærerik start på karrieren
  • Være med å forme morgendagens DNB
  • Lære om konsernets verdiskapning, strategi og hvordan vi jobber med innovasjon
  • Egen mentor
  • Et verdifullt nettverk
  • Gode personlige og karrieremessige utviklingsmuligheter

Hvem ser vi etter:
Vi ser etter nyutdannede med ulik bakgrunn og erfaring. Vi forventer at du har utdannelse på mastergradsnivå innenfor økonomi/finans, matematikk, statistikk eller ingeniørstudier, gjerne kombinert med teknologisk forståelse og/eller programmeringserfaring. Videre at du har et sterkt ønske om å lære mer om arbeidet i et meglerhus, en sterk kvantitativ forståelse og har sterke akademiske resultater å vise til.

Vi trenger både spesialister og generalister til å forme fremtidens meglerhus, spesielt har vi behov for ny kompetanse og personer med evne til å anvende teknologi på områder hvor vi jobber med finansiell analyse, megling, modellering og forretningsutvikling.

Vi vurderer søknader fortløpende. Husk å legge ved karakterutskrift/vitnemål.

Click here to apply.