Är du nyutexaminerad eller håller på att avsluta dina universitetsstudier och vill ha ett första jobb med snabb utvecklingskurva? Då är du kanske en av den vi söker till vårt First Year Analyst program på 18 månader med start 1 september. Som First Year Analyst får du en unik insyn i de finansiella marknaderna samt de lösningar vi erbjuder våra allra största företagskunder. Du blir dessutom del av ett framgångsrikt team som har roligt tillsammans!

Läs mer om de fyra olika inriktningarna på länkarna nedan och ansök redan idag!

First Year Analyst in Capital Markets

First Year Analyst in Fixed Income & Currencies

First Year Analyst in Corporate & Institutional Banking

First Year Analyst in Transaction Banking & Investor Services

Sista ansökningsdatum för samtliga inriktningar är 10/02/2019.