En tjänst hos Modelio Equity erbjuder ständiga utmaningar med höga krav på prestation och kreativitet. Vår miljö präglas av professionalism, drivkraft och korta beslutsvägar.

Som analytiker hos Modelio Equity arbetar du primärt med att förbereda, söka, sammanställa, planera och genomföra analyser, presentationer, värderingar och uppföljningsrapporter på små- och microcap-bolag i Sverige, både noterade och onoterade.

Som analytiker har du ett nära samarbete med våra förvaltare. En viktig del av arbetet är att föra en aktiv dialog med våra portföljbolag och potentiellt nya investeringar.

Vi tror på frihet under ansvar och vår arbetsplats präglas av en hög grad av flexibilitet och som medarbetare ser du direkt resultaten från din och dina kollegors insats. Vi tror på personerna och resultat.

Vi söker dig som har;
0–3 års erfarenhet av att ha arbetat som till exempel analytiker (inom t.ex. LINC R&A), inom Equity Research, Corporate Finance eller som managementkonsult.

För att passa in hos Modelio Equity i rollen som aktieanalytiker krävs ett genuint aktieintresse och förkärlek till aktiemarknaden. Du förväntas ha en god analytisk förmåga, är självgående och kan ta egna initiativ. Du skall tidigare ha erfarenhet av att analysera noterade bolag och alternativt också även onoterade bolag. Du behärskar nyckeltal och Excel på en hög nivå.

Tjänsten är heltid och startdatum för tjänsten är flexibelt.

Företagsbeskrivning

Modelio Equity AB (publ) (”Modelio”) är ett investmentbolag baserat i Stockholm. Modelio är sedan januari 2017 registrerad som en alternativ investeringsfond (AIF) hos Finansinspektionen.

Modelio investerar primärt i små- och microcap-bolag med en klar potential för värdeskapande. Stor tonvikt läggs på analys av det enskilda företagets affärsidé, företagsledning och långsiktiga framtidsutsikter.

USP att arbeta på Modelio: En mindre firma i kraftig tillväxt innebär mycket ansvar för individen, något som leder till en exponentiell kompetensutveckling. Du är fri och flexibel att lägga upp ditt arbete efter egen struktur så länge leverans möts. Vi är snabbfotade och kan ta snabba beslut. Du erbjuds god kompensation i form av löneutveckling och bonus där din insats syns tydligt i resultatet och därmed din ersättning.

Du är välkommen att skicka ett investment case (aktieanalys) på valfritt ”småbolag”, CV och personligt brev snarast genom att mejla Oliver@modelio.se Intervjuer sker på rullande basis.